یکی از واکنشهایی که بین ماده غذایی و مواد بستهبندیهای پلاستیکی در تماس با آن صورت میگیرد مهاجرت اجزاء بستهبندی به داخل ماده غذایی است. اهمیت مطالعه این واکنشها بر کیفیت و ایمنی مواد غذایی بستهبندی شده بیشتر از این نظر است که برخی از مواد مهاجرت کننده از جمله مونومر وینیل کلراید، دیاتیلهگزیلآدیپات و مونومراستایرن که بهعنوان پلاستی سایزر در ساختار بستهبندیهای پلاستیکی رایج بکار گرفته میشوند علاوه بر آلودگیهای زیستمحیطی که به دنبال دارند دارای پیامدهای سمی از جمله ایجاد سرطان در جامعه میباشند. در مطالعه حاضر عوامل مؤثر بر پدیده مهاجرت از بستهبندیهای پلاستیکی به مواد غذایی و اثرات آن بر ایمنی مواد غذایی بستهبندی شده مورد بررسی قرار گرفته است.
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |