دوره 6، شماره 2 - ( 2-1396 )                   جلد 6 شماره 2 صفحات 21-12 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


دانشگاه علوم پزشکی تهران
چکیده:   (5187 مشاهده)

‌    در طی دهه های اخیر با افزایش مرگ و میر بیماران دچار نقص سیستم ایمنی در اثر افزایش مقاومت های آنتی بیوتیکی در عفونت های میکروبی نیاز مبرم به توسعه عوامل درمانی میکروبی با سمیت کمتر، اثربخشی بهتر و مکانیسم عمل جدید وجود دارد. از اینرو استفاده از محصولات طبیعی از جمله فلاونوئیدها برای درمان بسیاری از بیماری های با منشاء میکروبی افزایش یافته است. مطالعۀ حاضر مروری  بر ویژگی های ساختاری فلاونوئیدها و نیز فعالیت ضد میکروبی مشتقات جدید فلاوان ها علیه پاتوژن های میکروبی به ویژه قارچ ها خواهد داشت. در این مطالعه با جستجو در پایگاه های اطلاعاتی Scopus، Elsevier، Pubmed و Google schoolar به بررسی همه جانبه فعالیت های ضد میکروبی مشتقات فلاونوئیدها پرداخته می شود. امروزه نشان داده شده که پلی فنول های به دست آمده از غلات، حبوبات، گیاهان و ادویه جات اثرات مفیدی بر سلامت انسان دارند که از میان پلی فنول ها، به طور فزاینده ای استفاده از فلاونوئیدها به عنوان موضوعات تحقیقاتی جهت مقابله با عفونت ها مطرح شده اند. درنتیجه بهینه سازی این ترکیبات در آینده از طریق تغییر ساختاری ممکن است عامل توسعه داروی ضد میکروبی قابل قبول باشد. لذا مطالعات بیشتر بر روی سایر ساختارهای فلاوان ها بعنوان عوامل ضد میکروبی، برای پیشبرد استراتژی های کنترل و درمان عفونت های ناشی از باکتری ها و قارچ های پاتوژن مقاوم به داروهای موجود، حائز اهمیت است.

متن کامل [PDF 561 kb]   (2797 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: ميکروبيولوژي
دریافت: 1395/9/24 | پذیرش: 1396/2/30 | انتشار: 1396/2/30

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.