پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
کمک سردبیر
مدیر اجرایی
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
بانک ها و نمایه نامه ها
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
اخلاق حرفه ای در نگارش مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جلد 4 - ویژه نامه
بررسی عوامل موثر بر تشکیل و کاهش اکریلآمید در نان
ص. 1-16
حبیب واحدی
،
فرزاد کبارفرد
چکیده
(4880 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4594 دریافت)
بررسی تئوری محور عوامل روانی و محیطی– اجتماعی مرتبط با رفتارهای خوردن و چاقی در نوجوانان
ص. 17-32
آتنا رمضانی
چکیده
(4927 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4277 دریافت)
سمیت زعفران، کروسین و کروستین آن بر ضد سلولهای سرطانی و طبیعی: یک مرور منظم
ص. 33-55
علیرضا میلاجردی
،
فهیمه حقیقت دوست
،
لیلا آزادبخت
چکیده
(7757 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5760 دریافت)
مروری بر خواص فیزیولوژیک، فارماکولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه شیرینبیان
ص. 56-71
سید اسماعیل خوشنام
،
مریم فرزانه
،
مهدی ولی پور
،
امین الله بهاء الدینی
،
احمد ولی پور
چکیده
(6148 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8777 دریافت)
ارتباط بین چاقی و الگوهایغذایی: مروری بر شواهد
ص. 72-89
مهنوش صمدی
،
فهیمه زینلی
،
شیرین قطب الدین محمدی
،
میثم عالیپور
،
حدیث اسدی سامانی
چکیده
(4625 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6910 دریافت)
مروری بر اثرات جینسنگ در بهبود وضعیت گلیسمی و سایر پارامترهای مرتبط با دیابت نوع دو
ص. 90-106
سید احمد حسینی
،
اکرم آهنگرپور
،
متین قنواتی
،
محمد آریا
،
میثم عالیپور
چکیده
(4821 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3310 دریافت)
بررسی عوامل مؤثر بر پدیده مهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی به مواد غذایی
ص. 107-120
حبیب واحدی
،
فرزاد کبارفرد
،
محمد آزادبخت
،
زین العابدین بابایی
،
فاطمه خالقی
چکیده
(4519 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10348 دریافت)
مروری بر آثار سمی و روشهای کاهش مخاطرات تغذیهای اکراتوکسین در فرآوردههای غذایی
ص. 121-139
فاطمه خالقی
،
محمدرضا ولی زاده
چکیده
(7986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6649 دریافت)
نقش پروبیوتیک ها در کنترل عوامل خطر بیماری های قلبی-عروقی
ص. 140-156
متین قنواتی
،
سید احمد حسینی
،
میثم عالیپور
،
دامون اشتری لرکی
،
کسری چراغ پور
چکیده
(5214 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5988 دریافت)
اثربخشی برنامه غنی سازی ید: مروری بر مطالعات ملی یدرسانی نمک یددار
ص. 157-174
بهناز مشرفی
،
حسین دلشاد
،
لاله کریم زاده
چکیده
(4444 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5059 دریافت)
تشکیل آکرولئین در مواد غذایی و اثرات آن بر روی سلامتی
ص. 175-189
نسیم خورشیدیان
،
مجتبی یوسفی اصلی
،
سیده معصومه عرب
،
سید هدایت حسینی
چکیده
(8172 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7481 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS