دوره 8، شماره 2 - ( 8-1397 )                   جلد 8 شماره 2 صفحات 26-36 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Nouri M, Shirani M, Hadi A, Askari G. The effect of sour tea (hibiscus sabdariffa) on lipid profile: review study. Clin Exc . 2018; 8 (2) :26-36
URL: http://ce.mazums.ac.ir/article-1-402-fa.html
نوری مهران، شیرانی مهسا، هادی امیر، عسکری غلامرضا. تاثیر چای ترش بر روی پروفایل های لیپیدی: یک مطالعه مروری. تعالی بالینی. 1397; 8 (2) :26-36

URL: http://ce.mazums.ac.ir/article-1-402-fa.html


چکیده:   (373 مشاهده)
چای ترش (Sour Tea) گیاهی است که امروزه بصورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته از این گیاه برای درمان اختلالات گسترده ای از جمله سنگ های کلیوی و مثانه، محرک جنسی، ضد عفونی کننده، کاهش عوارض دیابت و فشار خون استفاده می شد. تاکنون مطالعات انسانی و حیوانی متعددی در رابطه با تاثیر چای ترش بر الگوی چربی خون انجام گرفته است. اطلاعات این مقاله براساس نتایج یافته ها از پایگاه های PubMed، Scopus، ISI و Google Scholar به دست آمده است. در این مطالعه مروری به بررسی مطالعات انجام گرفته در این زمینه و مکانیسم های احتمالی تاثیر چای ترش بر روی الگوی چربی خون پرداخته شده است. با توجه به یافته های بیشتر مطالعات انجام شده در این زمینه، احتمالا این ماده می تواند در بهبود الگوهای چربی های خون خصوصا تری گلیسرید، خصوصا در افراد دیابتی شود. همچنین چای ترش به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان می تواند نقش مهمی در کاهش پروفایل های لیپیدی خون داشته باشد.
متن کامل [PDF 520 kb]   (131 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: ۱۳۹۷/۵/۳۰ | پذیرش: ۱۳۹۷/۸/۲۱ | انتشار: ۱۳۹۷/۸/۲۸

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به تعالی بالینی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Clinical Excellence

Designed & Developed by : Yektaweb