دوره 13، شماره 1 - ( 5-1402 )                   جلد 13 شماره 1 صفحات 44-34 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


گروه مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی و احد ساری، ساری، ایران.
چکیده:   (693 مشاهده)
   رایانش اَبری، مدل محاسباتی بر پایهی شبکه‌های رایانه‌ای مانند اینترنت است که الگویی تازه برای عرضه، مصرف و تحویل خدمات رایانشی با به‌کارگیری شبکه ارائه می‌کند. این مطالعه با هدف مروری بر رایانش ابری در توسعه آموزش علوم پزشکی است.رایانش ابری در اعتلای آموزش عالی در علوم پزشکی است که در آن از مقالات نمایه شده در پایگاه‌های اطلاعاتی علمی نظیر: SID، Google Scholar،  PubMed،  Scopus  و  Science Direct انجام شد. متون پژوهشی از 2012 تا پایان سال 2022 می‌باشد. کلمات و عبارات  مور دنظر در این مطالعه عبارت هستند از واژه­های
 Cloud Computing؛ Development Of Higher Education؛ Epidemics در عناوین مقالات مورد جستجو قرار گرفتند. 9 عامل مؤثر در پیاده‌سازی رایانش ابری از منابع کتابخانه‌ای به سه دسته تقسیم شده‌اند: زیر ساخت‌فناورانه(قابلیت اطمینان،  امنیت، سهولت در  دسترسی و انعطاف و سازگاری)  برون سپاری(ارائه‌دهنده خدمات ابری و مذاکره قراردادهای سطح خدمات) مدیریت درونی(راهنما و خط مشی، تیم برنامه‌ریزی و  مدیریت برتر) بودند. بررسی محاسبات ابری بر اساس تجربه دانشگاه در صورتی معنادارتر خواهد بود که مطالعات آتی بتواند اعتبار این عوامل را در میان سایر مؤسسات آموزش عالی پزشکی بسنجد. این مطالعه ممکن است بتواند منبعی برای پذیرش رایانش ابری در حوزه یادگیری سیار یا محاسبات سیار در علوم پزشکی باشد.

 
متن کامل [PDF 765 kb]   (516 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: آموزش پزشكی
دریافت: 1401/11/8 | پذیرش: 1402/4/19 | انتشار: 1402/4/19

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.