دوره 11، شماره 3 - ( 9-1400 )                   جلد 11 شماره 3 صفحات 30-22 | برگشت به فهرست نسخه ها

Arab F, Zameni F, Enayati T. The effect of land management on educational justice with higher health education approach. Clin Exc 2021; 11 (3) :22-30
عرب فاطمه، ضامنی فرشیده، عنایتی ترانه. تاثیر آمایش سرزمین بر عدالت آموزشی با رویکرد آموزش عالی سلامت. تعالی بالینی. 1400; 11 (3) :22-30

گروه مدیریت آموزشی، دانشکده علوم انسانی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران
با توجه اهمیت توزیع عادلانه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در تمامی سطوح نظام سلامت و ضرورت توجه به آمایش سرزمینی در اجرای عدالت خصوصا عدالت آموزشی که پایه و اساس شکل گیری سازمان نظام سلامت می باشد مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیرات آمایش سرزمینی بر عدالت آموزشی در آموزش علوم پزشکی صورت گرفته است.
این مطالعه مروری با دو رویکرد جمع آوری داده های کتابخانه ای و داده های پایگاه اطلاعاتی صورت گرفته است کلیدواژه های؛ آمایش سرزمینی، عدالت آموزشی، عدالت، آموزش عالی سلامت، آموزش علوم پزشکی در پایگاه داده های اطلاعاتی فارسی و انگلیسی در بازه زمانی 2020-2011 با تعداد 24 مقاله استخراجی صورت گرفته است. یافته های ناشی از جستجوی مقالات نشان داده که توزیع عادلانه آموزشی در سطوح مختلف نظام سلامت مبتنی بر شناخت زیر ساخت های ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی می باشد.
بر این اساس با بکارگیری رویکرد آمایش سرزمینی و ایجاد استانداردهای مبتنی بر بستر سازی عدالت محورانه نظام سلامت میتوان قدمی موثر در برآورده شدن نیازهای فراگیران، کارکنان، اعضای هیات علمی و عموم مردم کرد.
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: آموزش پزشكی
دریافت: 1399/12/3 | پذیرش: 1400/5/10 | انتشار: 1400/5/10