یکشنبه 4 آذر 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره مجله
هیات تحریریه
کمک سردبیر
مدیر اجرایی
اهداف و زمینهها
اخبار مجله
بانک ها و نمایه نامه ها
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
اخلاق حرفه ای در نگارش مقاله
فرم ارسال مقاله
سیاست نشریه
اخلاق نشریه
حمایت مالی مجله
داوری مقالات
حق کپی رایت Copy Right
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جلد 4 - ویژه نامه
بررسی عوامل موثر بر تشکیل و کاهش اکریلآمید در نان
ص. 1-16
حبیب واحدی
،
فرزاد کبارفرد
چکیده
(5175 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4808 دریافت)
بررسی تئوری محور عوامل روانی و محیطی– اجتماعی مرتبط با رفتارهای خوردن و چاقی در نوجوانان
ص. 17-32
آتنا رمضانی
چکیده
(5275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4561 دریافت)
سمیت زعفران، کروسین و کروستین آن بر ضد سلولهای سرطانی و طبیعی: یک مرور منظم
ص. 33-55
علیرضا میلاجردی
،
فهیمه حقیقت دوست
،
لیلا آزادبخت
چکیده
(8352 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6320 دریافت)
مروری بر خواص فیزیولوژیک، فارماکولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه شیرینبیان
ص. 56-71
سید اسماعیل خوشنام
،
مریم فرزانه
،
مهدی ولی پور
،
امین الله بهاء الدینی
،
احمد ولی پور
چکیده
(6631 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9176 دریافت)
ارتباط بین چاقی و الگوهایغذایی: مروری بر شواهد
ص. 72-89
مهنوش صمدی
،
فهیمه زینلی
،
شیرین قطب الدین محمدی
،
میثم عالیپور
،
حدیث اسدی سامانی
چکیده
(5041 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7206 دریافت)
مروری بر اثرات جینسنگ در بهبود وضعیت گلیسمی و سایر پارامترهای مرتبط با دیابت نوع دو
ص. 90-106
سید احمد حسینی
،
اکرم آهنگرپور
،
متین قنواتی
،
محمد آریا
،
میثم عالیپور
چکیده
(5213 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3638 دریافت)
بررسی عوامل مؤثر بر پدیده مهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی به مواد غذایی
ص. 107-120
حبیب واحدی
،
فرزاد کبارفرد
،
محمد آزادبخت
،
زین العابدین بابایی
،
فاطمه خالقی
چکیده
(4993 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10758 دریافت)
مروری بر آثار سمی و روشهای کاهش مخاطرات تغذیهای اکراتوکسین در فرآوردههای غذایی
ص. 121-139
فاطمه خالقی
،
محمدرضا ولی زاده
چکیده
(8585 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7014 دریافت)
نقش پروبیوتیک ها در کنترل عوامل خطر بیماری های قلبی-عروقی
ص. 140-156
متین قنواتی
،
سید احمد حسینی
،
میثم عالیپور
،
دامون اشتری لرکی
،
کسری چراغ پور
چکیده
(5623 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6353 دریافت)
اثربخشی برنامه غنی سازی ید: مروری بر مطالعات ملی یدرسانی نمک یددار
ص. 157-174
بهناز مشرفی
،
حسین دلشاد
،
لاله کریم زاده
چکیده
(4799 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5418 دریافت)
تشکیل آکرولئین در مواد غذایی و اثرات آن بر روی سلامتی
ص. 175-189
نسیم خورشیدیان
،
مجتبی یوسفی اصلی
،
سیده معصومه عرب
،
سید هدایت حسینی
چکیده
(8925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7918 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS