سه شنبه 24 فروردین 1400
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
کمک سردبیر
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
بانک ها و نمایه نامه ها
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
اخلاق حرفه ای در نگارش مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جلد 4 - ویژه نامه
بررسی عوامل موثر بر تشکیل و کاهش اکریلآمید در نان
ص. 16-1
حبیب واحدی
،
فرزاد کبارفرد
چکیده
(3392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3140 دریافت)
بررسی تئوری محور عوامل روانی و محیطی– اجتماعی مرتبط با رفتارهای خوردن و چاقی در نوجوانان
ص. 32-17
آتنا رمضانی
چکیده
(3385 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2534 دریافت)
سمیت زعفران، کروسین و کروستین آن بر ضد سلولهای سرطانی و طبیعی: یک مرور منظم
ص. 55-33
علیرضا میلاجردی
،
فهیمه حقیقت دوست
،
لیلا آزادبخت
چکیده
(4850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3103 دریافت)
مروری بر خواص فیزیولوژیک، فارماکولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه شیرینبیان
ص. 71-56
سید اسماعیل خوشنام
،
مریم فرزانه
،
مهدی ولی پور
،
امین الله بهاء الدینی
،
احمد ولی پور
چکیده
(3691 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5443 دریافت)
ارتباط بین چاقی و الگوهایغذایی: مروری بر شواهد
ص. 89-72
مهنوش صمدی
،
فهیمه زینلی
،
شیرین قطب الدین محمدی
،
میثم عالیپور
،
حدیث اسدی سامانی
چکیده
(3230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5107 دریافت)
مروری بر اثرات جینسنگ در بهبود وضعیت گلیسمی و سایر پارامترهای مرتبط با دیابت نوع دو
ص. 106-90
سید احمد حسینی
،
اکرم آهنگرپور
،
متین قنواتی
،
محمد آریا
،
میثم عالیپور
چکیده
(3157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1588 دریافت)
بررسی عوامل مؤثر بر پدیده مهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی به مواد غذایی
ص. 120-107
حبیب واحدی
،
فرزاد کبارفرد
،
محمد آزادبخت
،
زین العابدین بابایی
،
فاطمه خالقی
چکیده
(2850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6761 دریافت)
مروری بر آثار سمی و روشهای کاهش مخاطرات تغذیهای اکراتوکسین در فرآوردههای غذایی
ص. 139-121
فاطمه خالقی
،
محمدرضا ولی زاده
چکیده
(4555 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4376 دریافت)
نقش پروبیوتیک ها در کنترل عوامل خطر بیماری های قلبی-عروقی
ص. 156-140
متین قنواتی
،
سید احمد حسینی
،
میثم عالیپور
،
دامون اشتری لرکی
،
کسری چراغ پور
چکیده
(3414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3109 دریافت)
اثربخشی برنامه غنی سازی ید: مروری بر مطالعات ملی یدرسانی نمک یددار
ص. 174-157
بهناز مشرفی
،
حسین دلشاد
،
لاله کریم زاده
چکیده
(2931 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2636 دریافت)
تشکیل آکرولئین در مواد غذایی و اثرات آن بر روی سلامتی
ص. 189-175
نسیم خورشیدیان
،
مجتبی یوسفی اصلی
،
سیده معصومه عرب
،
سید هدایت حسینی
چکیده
(4703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4167 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS