Journal archive for Google Scholar Robot!

Clinical Excellence

تعالی بالینی



Volume 4, Number 1 (2015-11)


Acrolein formation in foods and its impact on health
تشکیل آکرولئین در مواد غذایی و اثرات آن بر روی سلامتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Iodine Fortification Program Effectiveness: A Review on National Studies of Iodine Fortification
اثربخشی برنامه غنی سازی ید: مروری بر مطالعات ملی یدرسانی نمک یددار
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The role of probiotics in the management of cardiovascular disease risk factors
نقش پروبیوتیک ها در کنترل عوامل خطر بیماری های قلبی-عروقی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

An overview of the toxic effects and nutritional hazards reduction technique of ochratoxin on food products
مروری بر آثار سمی و روش‌های کاهش مخاطرات تغذیه‌ای اکراتوکسین در فرآورده‌های غذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation Factors affecting Migration Phenomenon from Plastic Packaging to Food Stuff
بررسی عوامل مؤثر بر پدیده مهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی به مواد غذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Review Effects of ginseng on improving glycemic status and other related parameters with Type 2 diabetes
مروری بر اثرات جینسنگ در بهبود وضعیت گلیسمی و سایر پارامترهای مرتبط با دیابت نوع دو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The relationship between obesity and dietary patterns: review on evidence
ارتباط بین چاقی و الگوهای‌غذایی: مروری بر شواهد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Review of the phytochemical, pharmacological and physiological properties of Licorice (Glycyrrhizaglabra)
مروری بر خواص فیزیولوژیک، فارماکولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه شیرین‌بیان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Saffron (Crocus satious L.) and its Crocin and Crocetin toxicity against normal and tumor cells: A systematic review
سمیت زعفران، کروسین و کروستین آن بر ضد سلول‌های سرطانی و طبیعی: یک مرور منظم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The theory based on psychological and socioenvironmental factors associated with eating behaviors and obesity in adolescents
بررسی تئوری محور عوامل روانی و محیطی– اجتماعی مرتبط با رفتارهای خوردن و چاقی در نوجوانان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of the Effective Factors in the Formation and Reduction Acrylamide Levels in Bread
بررسی عوامل موثر بر تشکیل و کاهش اکریل‌آمید در نان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles