You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی عوامل موثر بر تشکیل و کاهش اکریلآمید در نان حبیب واحدی، فرزاد کبارفرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تئوری محور عوامل روانی و محیطی– اجتماعی مرتبط با رفتارهای خوردن و چاقی در نوجوانان آتنا رمضانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سمیت زعفران، کروسین و کروستین آن بر ضد سلولهای سرطانی و طبیعی: یک مرور منظم علیرضا میلاجردی، فهیمه حقیقت دوست، لیلا آزادبخت
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر خواص فیزیولوژیک، فارماکولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه شیرینبیان سید اسماعیل خوشنام، مریم فرزانه، مهدی ولی پور، امین الله بهاء الدینی، احمد ولی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط بین چاقی و الگوهایغذایی: مروری بر شواهد مهنوش صمدی، فهیمه زینلی، شیرین قطب الدین محمدی، میثم عالیپور، حدیث اسدی سامانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر اثرات جینسنگ در بهبود وضعیت گلیسمی و سایر پارامترهای مرتبط با دیابت نوع دو سید احمد حسینی، اکرم آهنگرپور، متین قنواتی، محمد آریا، میثم عالیپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عوامل مؤثر بر پدیده مهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی به مواد غذایی حبیب واحدی، فرزاد کبارفرد، محمد آزادبخت، زین العابدین بابایی، فاطمه خالقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر آثار سمی و روشهای کاهش مخاطرات تغذیهای اکراتوکسین در فرآوردههای غذایی فاطمه خالقی، محمدرضا ولی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش پروبیوتیک ها در کنترل عوامل خطر بیماری های قلبی-عروقی متین قنواتی، سید احمد حسینی، میثم عالیپور، دامون اشتری لرکی، کسری چراغ پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثربخشی برنامه غنی سازی ید: مروری بر مطالعات ملی یدرسانی نمک یددار بهناز مشرفی، حسین دلشاد، لاله کریم زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تشکیل آکرولئین در مواد غذایی و اثرات آن بر روی سلامتی نسیم خورشیدیان، مجتبی یوسفی اصلی، سیده معصومه عرب، سید هدایت حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue